Vaše mogućnosti

Vaše mogućnosti

Bez obzira koji posao ste radili do sada, naći ćete nove mogućnosti kroz distribuciju Energetix proizvoda. Vi preporučujete takve proizvode koji će se svima dopasti na prvi pogled. Magnetna energija i potpuno prirodni proizvodi su jak dodatni argument za svakoga ko ceni welness. Kada vaši poznanici saznaju za mogućnosti i proizvode koji su im preko Energetix-a dostupni, pred vama će se otvoriti beskrajne mogućnosti za građenje karijere.

Naš sistem nagrađivanja nudi veoma dobru zaradu početnicima od samog početka njihovog rada kao nezavisnih distributera. Vi sami odlučujete o tome kojim intenzitetom ćete graditi svoju novu karijeru, u zavisnost od slobodnog vremena kojim raspolažete i visine dopunske zarade koju želite da ostvarite. Možete da izgradite zanimljiv dopunski izvor prihoda a možete i da se opredelite za puno radno vreme. Uz disciplinovan i posvećen rad, možete da razvijete sopstveni posao do veličine uspešnog preduzeća srednje veličine.

Bez obzira kakva je vaša odluka, imaćete mnogo zabave u svom novom poslu, uz entuzijazam kolega distributera i vaših klijenata koji će sa vama rado kontaktirati. ENERGETIX tim će Vas podržavati u svakom pogledu. Pripremili smo profesionalne marketinške materijale,obezbedili besplatnu obuku, kako biste što lakše napredovali u Vašem radu.


Energetix magazin