ZDRAVLJE I LEPOTA

Kompanija Energetix Srbija se od 2002. godine bavi prodajom nakita, velnes-proizvoda, medicinskih sredstava, dodataka ishrani i kozmetike.

Ono što čini našu razliku u odnosu na druge je da je naš nakit jedinstven, dizajniran u našoj Kompaniji i ekskluzivno proizveden pod rigoroznom kvalitativnom kontrolom. Veliki deo asortimana proizvodi se isključivo ručnim radom što svakom komadu nakita daje notu individualnosti i unikatnosti. U nakit su ugrađeni najkvalitetniji neodimijumski magneti čime ovi proizvodi, pored estetske, imaju i bitnu zdravstvenu funkciju. Naši dodaci ishrani su potpuno prirodni a jedini smo na tržištu Srbije koji zeolit – kamen života, imamo registrovan kao medicinsko sredstvo. Naša kozmetika je zaista potpuno prirodna, bez ijednog veštačkog sastojka, sa zeolitom kao dodatkom kojeg nema nijedna druga linija ovih proizvoda.

Energetix je Kompanija koja posluje u više od 50 zemalja u svetu sa preko 350.000 saradnika-distributera. Sedište Kompanije je u Nemačkoj.

Energetix Srbija posluje u regionu Balkana u koji ulaze i Energetix Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska i Makedonija. Za naše saradnike uslovi rada i nagrađivanja u celom Regionu su identični što im daje mogućnost rada na mnogo širem tržištu.

Naša misija zdravlja i lepote, koju uspešno širimo već godinama, je hiljadama ljudi pomogla u rešavanju mnoštva zdravstvenih tegoba. Njihova iskustva, kao i zadovoljstvo naših saradnika radom u Energetixu, su najveća preporuka da i Vi postanete deo naše porodice. Energetix je dokaz da dugoročno možete biti uspešni samo ako korisnike vaših proizvoda i vaše saradnike-distributere uvek stavljate na prvo mesto, a vaše proizvode kreirate tako da ljudima uvek obezbede nešto više od drugih.

DOBRO DOŠLI U ENERGETIX TIM!


Energetix magazin

Energetix druženja