Gordana Stanković

Gordana Stanković

Zovem se Gordana Stanković. Imam 52 godine i invalidski sam penzioner. Proizvodima Energetix-a mogu da zahvalim što sam konačno posle 18 godina u velikoj meri popravila svoje zdravstveno stanje. Razbolela sam se 1992. godine, od reumatoznog artritisa. Zglobovi su počeli da mi otiču, a u telu i udovima osećala sam sve veću i veću ukočenost. Nisam sama mogla da se krećem, teško sam ustajala iz kreveta, sa stolice, i uopšte kretanje mi je postalo veoma otežano. Dijagnoza mi je bila postavljena tek posle tri godine od početka bolesti, jer tek tada se to moglo utvrditi na osnovu analiza krvi. U međuvremenu je već došlo do deformiteta na mojim šakama. Isprobavali su na meni sve moguće terapije protiv ove bolesti, čak sam primala i citostatike od 1995. do 2001. godine, ali moje stanje se nije popravljalo. Bila sam u četvrtoj fazi ove bolesti, a peta je potpuna nepokretnost. Zbog otoka na nogama mogla sam da nosim samo patike i to tri broja veće. Zbog ukočenosti i deformisanosti ruku, čak ni čašu nisam mogla da držim jednom rukom. Svakodevni život mi je bio nemoguć bez pomoći druge osobe. Nisam mogla čak ni odeću da presvučem sama.

 

U međuvremenu, zbog nuspojava lekova koje sam pila, obolela sam i od drugih bolesti. Trpeli su mi bubrezi, pluća, jetra, srce. Količina i broj lekova koje sam pila su se samo povećavali, a moje zdravlje je postajalo sve gore. Vremenom sam shvatila da klasična medicina za mene nema pravog leka. To je razlog zbog kojeg sam počela da tražim pomoć alternativne medicine. Prekinula sam sa uzimanjem lekova 2001. godine. Pre nekoliko meseci iz jedne brošure sam saznala za Najdanove krugove i za lekovito dejstvo magnetnog polja koje je tamo mnogo jače. Pomišljala sam da odem tamo jer je moja sestra išla i njoj je pomoglo. Nekako u isto vreme sam saznala za proizvode Energetix-a od jedne moje prijateljice. Povezala sam to što sam čula o delovanju magneta sa onim što sam pročitala o Najdanovim krugovima i shvatila da mi je potrebno dodatno magnetno polje. Procenila sam da mi je bolje da koristim Energetix-ov magnetni nakit jer, za razliku od Najdanovih krugova, uvek mogu da ga nosim na sebi. To je bio početak mog drastičnog oporavka. Za ova tri meseca, dodavala sam stalno magnete na sebe, pa ih sada imam između 12.000 i 16.000 gausa.

 

Po preporuci, osim nakita, počela sam da koristim i detoxamin, Power Drink, kao i Sanovita kozmetiku. Postala sam 100% potrošač Energetix-ovih proizvoda. Analize krvi koje sam nedavno uradila pokazuju da sam u mnogo boljem zdravstvenom stanju. Sedimentacija mi je opala, hemoglobin mi je porastao, reumatozni pokazatelj se vratio u normalu, kao i svi drugi parametri. Deformiteti na udovima mi se povlače. Ovih dana sam posle mnogo vremena uspela da obujem i nosim cipele sa visokom štiklom. Veliku zahvalnost dugujem firmi Energetix što nam je pružila mogućnost da pomognemo sebi.

Ključne reči

kostireumaartritis