Danijela Todorović

Danijela Todorović

Zovem se Danijela Todorović. Želim da Vam prenesem svoje iskustvo sa proizvodima koji su mi promenili život.. Od Nove godine 2012/2013. do aprila meseca, imala sam promenu na koži koja je od veličine nokta narasla do veličine pola dlana.Koristila sam razne kreme na bazi kortikosteroida, antibiotika, antimikotika, na biljnoj bazi, na „prirodnoj“ bazi, ali se stanje samo pogoršavalo i proces ponavljao zauzimajući svaki put sve veću površinu, a da pri tome doktorka dermatolog  nije uspela da postavi dijagnozu, pa je odlučila da se uradi biopsija.

Rezultate biopsije čekam već tri meseca. Stanje na koži je bilo takvo da sam stalno imala svrab, svaka tkanina je izazivala iritaciju i blagi bol, pa sam često osim toga imala i glavobolje i bolove u celom telu; valjda zbog stresne situacije u kojoj sam se našla, a leka nema.

Krajem aprila, slučajno sam saznala za proizvode firme Energetix i uz konsultacije sa gore pomenutom doktorkom odlučila sam da kožu ispiram magnetnom vodom i posipam Detoxamin puderom. Istovremeno sam nosila magnetni nakit i pila Detoxamin u kapsulama. Od tada je promena počela da nestaje i nije se više vratila. Sada je na koži najveći trag ožiljak od biopsije. Glavobolje su takođe nestale, budim se bez bolova  i ukočenosti tela, vedrog sam raspoloženja . Konačno su stigli rezultati koji govore da je u pitanju bila psorijaza. Želim svima brzo ozdravljenje uz Energetix!

Ključne reči

psorijazakožaglavobolja