Qicuma - energija, vitalnost i zdravlje ( 521)

QICUMA dodatak ishrani u vidu napitka u čijoj su osnovi kurkuma, zeleni čaj i koenzim q10 čuva naše vitalne organe i pomaže da lakše podnesemo stres koji nose svakodnevnica i „brz tempo života“. Posebna kombinacija prirodnih sastojaka ne samo da podiže odbrambene snage organizma i podstiče metaboličke procese već ima i pozitivan učinak na sistem organa za disanje, varenje kao i na kompletan kardio-vaskularni i koštano-zglobni sistem. Praktično, jedna mala bočica INJA napitka, krije Vašu dnevnu dozu vitalnosti i zdravlja.

Kurkuma /Curcuma longa/ - začinska biljka iz porodice Đumbira, vodi poreklo iz Južne Azije. Zahvaljujući aktivnoj supstanci-kurkuminu, ima širok terapijski spektar dejstva, počev od prehlade, astme i bronhitisa, bolesti organa za varenje, pa sve do bolesti koštano-zglobnog sistema a posebno reume i artritisa.

Koenzim q10 /ubihinon/ - „koenzim mladosti“ kako ga mnogi zovu, jedan je od najjačih antioksidanasa koje proizvodi sam organizam, ali se njegovo stvaranje značajno smanjuje nakon 35. godine života. Njegovom smanjivanju pogoduju svakodnevni stres, infekcije, gojaznost, povećan fizički napor i upotreba nekih lekova. Koenzim q10, od velike je važnosti za nastanak energije u svim ćelijama a posebno je važan za rad srca, održavanje nivoa energije, jačanje imuniteta i metabolizam uopšte.

Zeleni čaj koji je u Kini u upotrebi više od 5000 godina, zahvaljujući katehinima i bogatstvu nutrijenata ima jak antioksidativni efekat, sprečava oštećenje ćelija, stabilizuje šećer u krvi, snižava štetni holesterol i na taj način štiti krvne sudove od nagomilavanja štetnih naslaga. Pored toga zeleni čaj stimuliše metabolizam i ubrzava sagorevanje masti, a podiže nivo energije i raspoloženje.

Vitamin D – vitamin rastvorljiv u mastima prisutan u količini od 800 IU. Važan je za prenos nervnih signala ali i za normalno funkcionisanje imunskog, kardiovaskularnog i nervnog sistema, pravilan rast koštano-zglobnog sistema kao i za održavanje normalne funkcije pankreasa i rad endokrinih žlezda.

 

Pored aktivnih sastojaka QICUMAsadrži kompleks vitamina koji obezbeđuju dnevne potrebe organizma za vitaminima.

QICUMA – sve što je potrebno Vašem organizmu u samo jednoj bočici! Bez veštačkih zaslaÄ‘ivača i boja, bez glutena i laktoze, veganski proizvod.

Ključne reči

qicumaenergijakurkumazdravljedijetetski suplementisuplementacija